På grupperådsmøde mandag d.13-3 var der enighed om at Herningholmspejderne takker ja til Kongrescenter opgaven: at sælge programmer inden hver forestilling.

Dette gør at vi i ca. en måned og skal derfor have alle mand at hus. Dog ikke hver dag. Der skal dækkes vagter af 1 times varighed, til hver spilledag.

Begrundelsen for beslutningen er: en super indtjening og synlighed.

Pengene kommer til at betale bla. Sommerlejr, som derfor bliver gratis i år. Samtidig vil vi bruge noget til bus til Aalborg Zoo i maj (mere om dette snarest)

Info :

  1. Hvad tjener vi: 5 kr. pr program og der er 2000 programmer til salg. Der vil ikke være kontant salg, så alt foregår med MobilPay.
  2. Hver forestilling dækkes med 2 spejdere og 1 voksen. Naturligvis rigtig gerne forældre hjælp. Ellers dækker Martin og Connie de vagter hvor det ikke lader sig gøre.
  3. Hver spejder skal forsøge at tage 2-3 vagter. Derved kan vi dække opgaven
  4. Vagttidspunktet vil være: kl.18:30 til 19:30 og søndag kl.14:00 – 15:00
  5. Det foregår naturligvis i uniform og forældre der hjælper vil låne et spejder tørklæde, da man er der som repræsentant for Herningholmspejderne.

 

Der er etableret en Doodle man skriver sig på til vagter og vi håber naturligvis at alle vil støtte op om dette.

Link til Doodle: https://doodle.com/meeting/participate/id/b46ADx1e

Vær opmærksom på om datoen er fyldt, da det ikke mere er muligt i Doodle at sætte en begrænsning af deltagere uden det koster penge. Så: 2 børn 1 Voksen (Glem at jeg er på det hele – det er fordi jeg står for vagtplanen)

 

Skulle du have spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte mig (Connie) enten pr. telefon: 23430206 eller i hytten når vi er til spejdermøde.

 

Med spejder hilsen

Connie Væver