til forsiden

 

 

H E R N I N G H O L M S P E J D E R N E

HVEM ER VI ??


Du kan starte til spejder som 6-årig og fortsætte som spejder, til det fyldte 23 år.
Det Danske Spejderkorps (DDS) har vejledende aldersgrænser, og det betyder at det er op til den lokale spejdergruppe at vælge, hvilken aldersgrupper de opdeler spejderne i.
Hos Herningholmspejderne har vi i øjeblikket ”kun” spejdere i aldersgruppen fra 6 år til 13 år og dem har vi valgt at opdelt i to grupper.

Smølferne (minierne): fra 6 år til 10 år

Smølferne bliver udfordret på deres sanser og kreativitet. De er meget udenfor og tager på små hytte- og teltture, laver løb, arbejder med kort og kompas og øver sig i at binde knob og bruge kniv. De sjove og spændende opgaver bliver løst sammen i gruppen. Her er der fokus på, at de har et godt kammeratskab, at det er sjovt, når de i fællesskab skal løse opgaver.

Uglerne (juniorerne): fra 10 år til 13 år

Uglerne er meget aktive. De tager ofte på ture og prøver nye aktiviteter, hvor de lærer at klare sig selv. De laver løb, sover i telt og laver selv mad over bål. De lærer også at håndtere en økse og rejse telt alene. De får mere ansvar og arbejder sammen i en patrulje. Patruljen er et team med fire til otte spejdere på samme aldre, som laver ting sammen, holder sammen og bakker hinanden op, når det bliver lidt sejt. Patruljen arbejder med vejledning fra erfarende spejdere og ledere.
 KONTAKT: Connie Væver, tlf.: 23 43 02 06 – mailto:connie væver